Norsk KI-selskap startet av studenter – Keenious kommer til KnowHow EdTech

Keenious ble startet av studenter som opplevde at det var vanskelig å finne relevant forskning for temaet de skrev om. Nå leverer de et KI-basert forskningsverktøy som anbefaler relevante forskningsartikler og litteratur til studenter og forskere – basert på teksten de arbeider med.

Målet er at studenter og forskere skal kunne bruke mindre tid på å lete etter relevant forskning, og mer tid på å lese om temaet sitt.

Verktøyet fungerer godt sammen med andre forskningsverktøy og hjelper med å finne informasjon uten at brukerne trenger å formulere spesifikke søkeord på forhånd. Keenious finner artikler som brukerne gikk glipp av ved tradisjonelle søk, og gir dermed mer dybde og bredde i deres research. 

Kanskje det er grunnen til at mange universiteter i Norge og verden har tatt verktøyet i bruk?

Dette gleder vi oss til å høre mer om når medgründer og driftsleder i Keenious Anders Rapp kommer til KnowHow EdTech 30. oktober.

Scroll to Top