Speakers 2024

Dr Jonathan Chippindall

Teacher, CEO and Co-founder of TeachMate AI.

Jon Chippindall is a primary school teacher and tech expert who co-founded the successful TeachMateAI, a curriculum-based education AI assistant that supports teachers. TeachMateAI is used by more than 160,000 teachers in several countries.

TeachMateAI is designed to help teachers streamline everyday tasks — from lesson planning to risk assessments — and to create engaging and bespoke curriculum content.

Jon Chippindall also leads the primary computing PGCE at The University of Manchester and works with UK schools to improve computing education. He is passionate about supporting schools to deliver high-quality educational experiences for learning whilst ensuring teacher well-being remains a priority.

At KnowHow EdTech, Jon Chippindall will share the ideas behind TeachMateAI and demonstrate how AI can help teachers save time. The company claims to have saved teachers 50,800 days of time with their AI powered tools.

Camilla G. Hagevold

Lærer og doktorgradsstipendiat.

Camilla G. Hagevold har lang erfaring, både fra klasserommet og rektorstolen. Hun har i ti år skrevet bloggen Skolevegen, og skal på KnowHow EdTech dele sine perspektiver på skjermbruk og teknologi i skolen. 

Hagevold tar nå en doktorgrad innen utdanningsforskning.

Trond Ole Paulsen

Ledende partner for Mediafarm.

I mer enn 25 år har Mediafarm jobbet med digitale læringsløsninger. Et av firmaets spesialiteter er å skape engasjerende læringsopplevelser med interaktive rollespill. Aldri hørt om slike spill?

Daglig leder Trond Ole Paulsen og gründer, Grand Old Man og konseptutvikler Vilhelm Skjærpe forklarer og forteller om Mediafarms siste og største prosjekt: Tema: Demokrati i Europa. Kunde: Selveste Europaparlamentet!

Thorgeir Aron Steinarsson

Elev på Vågen videregående skole.

Thorgeir Aron Steinarsson går på musikklinja på Vågen videregående skole, og har valgt seg PC som hovedinstrument.

På KnowHow EdTech skal han spille egenkomponert musikk live og fortelle om hvordan PC skiller seg fra andre instrument. Han kommer sammen med lærer Magnus Fjelde.

Magnus Fjelde

Musikklærer på Vågen videregående skole.

Magnus Fjelde er musikklærer på Vågen videregående skole og lærer for elever som har PC som hovedinstrument.

På KnowHow EdTech skal en av hans elever Thorgeir Aron Steinarsson spille sin egenkomponerte musikk, og Fjelde vil fortelle om hvilke utfordringer og muligheter det gir å ha PC som hovedinstrument. Er egentlig læreplanene tilpasset PC som instrument?

Sven Bisgaard Sundet og Mike Stilson

Podkaster og forfatter.

For ett år siden startet podkaster og programleder Sven Bisgaard Sundet og forfatter Mike Stilson på et prosjekt som mange av oss ville tenkt var umulig. De logget seg av smartelefonen i et helt år, for å se hva som endret seg når de reduserte skjermbruken betydelig. De lager samtidig en dokumentarserie og bok om prosjektet.

Året med avlogging er nettopp over når Sundet og Stilson kommer til KnowHow EdTech for å fortelle om alt det vidunderlige som skjedde da de logget av skjermene.

Vilhelm Skjærpe

Gründer og konseptutvikler i Mediafarm.

I mer enn 25 år har Mediafarm jobbet med digitale læringsløsninger. Et av firmaets spesialiteter er å skape engasjerende læringsopplevelser med interaktive rollespill. Aldri hørt om slike spill? Daglig leder Trond Ole Paulsen og gründer, Grand Old Man og konseptutvikler Vilhelm Skjærpe forklarer og forteller om Mediafarms siste og største prosjekt: Tema: Demokrati i Europa. Kunde: Selveste Europaparlamentet!

Anders Rapp

Medgründer og driftsleder i Keenious.

Keenious er et KI-basert forskningsverktøy som anbefaler relevante forskningsartikler og litteratur til studenter og forskere basert på teksten de arbeider med.

Verktøyet fungerer godt sammen med andre forskningsverktøy og hjelper med å finne informasjon uten at brukerne trenger å formulere spesifikke søkeord på forhånd. Keenious finner artikler som brukerne gikk glipp av ved tradisjonelle søk, og gir dermed mer dybde og bredde i deres research. 

Mange universiteter i Norge og utlandet har allerede tatt Keenious i bruk. På KnowHow EdTech forklarer Anders Rapp hvordan verktøyet fungerer og hvilke fordeler det har.

Thomas Poulsen

Seksjonssjef for utdanning og forskning i Norad.

Thomas Poulsen leder utdannings- og forskning seksjonen i Norad. Tidligere har han vært seniorøkonom og global leder for utdanningsfinansiering i Verdensbanken, og har lang erfaring fra både konflikt- og postkonfliktområder, samt offentlig og privat sektor.

For tiden er han doktorgradskandidat på deltid ved University College London (UCL), hvor han fokuserer på offentlig økonomistyring i utdanningssystemer og effektivitet i levering av utdanningstjenester.

På KnowHow EdTech skal Poulsen snakke om hvordan teknologi kan bidra til å nå FNs bærekraftsmål om god utdanning til alle.

Margret Hagerup

Utdanningspolitisk talsperson for Høyre på Stortinget.

Margret Hagerup er utdanningspolitiks talsperson for Høyre og medlem av Stortingets utdannings- og forskningskomité.

På KnowHow EdTech 2024 deltar hun i en debatt om skjermbruk og digitale verktøy i skolen.

Ragnhild Sofie Selstø

Studieprogramleder for Bachelor i journalistikk, UiS.

Ragnhild Sofie Selstø er studieprogramleder for Bachelor i journalistikk og universitetslektor i journalistikk ved Universitetet i Stavanger.

Hun har erfaring som nettjournalist og frontredigerer fra ulike medier.
På KnowHow EdTech skal Selstø lede fagsamtalen om skjermbruk i utdanning.

Helene Gram

Prosjektleder for Kunnskapsbyen Stavanger.

Helene Gram er en av grunnleggerne av KnowHow EdTech-konferansen og har tidligere jobbet med utvikling av digitale løsninge i både offentlige og private virksomheter, blant annet ved Universitetet i Stavanger.
Gram er nå prosjektleder for Kunnskapsbyen Stavanger, et initiativ fra Stavanger kommune for å styrke kunnskapsutvikling og verdiskaping i Stavanger-regionen.

Helene Gram er konferansier for KnowHow EdTech 2024.

Scroll to Top